Nytt gulv for sau og geit

Med Lognvikgolvet slipper du tidkrevende rengjøring, og dyrene har et lunt og behagelig underlag med et praktisk slitebelegg for klauvene.

Wee Marine lanserer nå generasjon to av det populære Lognvikgolvet. Etter en lengre testperiode kommer nå et sterkere gulv på markedet.

Lognvikgolvet er et saue- og geitegulv i FRP-kompositt som er utviklet i Norge. Gulvet ble lansert første gang av Wee Marine i februar 2012 og ble raskt populært blant norske bønder. Det resulterte i utviklingen av gulvmodellen «Sveio» for dyr med smalere klauver, som ble lansert internasjonalt i 2013.

Seks år etter den første lansering kommer nå en ny generasjon av det etterspurte Lognvikgolvet. Denne gangen er formen på gulvet utviklet for å tåle høyere vekt.

– De tidligere gulvmodellene var formet som T-profiler, men dette har vi nå endret til en Y-formet profil som gjør den nye modellen mye sterkere, sier daglig leder i Wee Marine, Åge Wee

Testet overLognvikgolvet_Y-profil 12 måneder

Gulvet baserer seg i utgangspunktet på robuste offshore-gulv, som gjennom testing og videreutvikling har blitt tilpasset landbruket. Wee Marine har selv utviklet den nye gulvmodellen, og etter å ha testet gulvet på flere gårder i en periode over 12 måneder, er det nye Lognvikgolvet nå klart for å lanseres på markedet.

– Vi har testet gulvmodellen i ett år med veldig godt resultat. Tilbakemeldingene fra gårdene har vært gode og bøndene er fornøyde med at gulvet nå er kraftigere enn tidligere, sier Åge Wee.

I likhet med den tidligere modellen er også den nye og forbedrede utgaven enkel å holde ren. Gulvet krever minimalt med rengjøring fordi lort og fôr lett sklir gjennom spalteåpningene. Med Lognvikgolvet minsker også risikoen for frostskader og kuttskader mot underlaget blant dyrene.

Kontakt oss på epost: [email protected] eller tlf: 982 18 155 for mer info.

Lognvikgolvet er et norskutviklet saue- og geitegulv i FRP-kompositt, med smarte Y-profiler som enkelt slipper lort og fôr gjennom spaltene.
Lognvikgolvet er et norskutviklet saue- og geitegulv i FRP-kompositt, med smarte Y-profiler som enkelt slipper lort og fôr gjennom spaltene.