Rosa BigBags ga 75 000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen

Med salg av rosa avfallssekker, såkalte BigBags, ønsker WeeGruppen å bidra til kampen mot brystkreft. Brystkreftforeningen i Haugaland fikk nylig overlevert midler etter første års salg.

Halvparten av salgsinntektene fra de spesialdesignede, rosa bigbagene har gått direkte til Brystkreftforeningens Rosa Sløyfe-aksjon. Det har så langt gitt en totalsum på 75 000 kroner fra WeeGruppen i Førresfjorden. Nylig kom styreleder i Brystkreftforeningen i Haugaland, Olaug Mortensen, til Frakkagjerd for å motta de innsamlede midlene. Mortensen var imponert både over bidraget og kreativiteten.

– Jeg er kjempebegeistret, dette er en fantastisk ide å sette ut i live. Rosa Sløyfe-aksjonen har med tiden skapt mange forskjellige påfunn, men vi har ennå ikke sett avfallssekker bli brukt til støtte for brystkreftsaken. Dette betyr ikke bare inntekter til kreftsaken, men vil også være inspirasjon til andre, tilsvarende tiltak, sier Mortensen.

– Vi er veldig glade for bidraget, som kommer godt med i arbeidet mot brystkreft, spesielt med tanke på forskningen som pågår innen feltet, sier Mortensen.

Daglig leder i Wee.no, Rune Wee, lover at salget av rosa produkter skal fortsette.

– Vi var rimelig sikre på at rosa BigBags ville være en smart måte for oss å skape midler til saken på, og det har vist seg å stemme. Dette er produkter mange av våre kunder trenger og som tydelig markerer støtten igjennom den klare fargen. Jeg vil takke alle som har bidratt til aksjonen ved å kjøpe våre rosa avfallssekker, og håper de vil fortsette med dette når behovet for sekker er til stede, sier daglig leder i Wee.no, Rune Wee.

Seks modeller

De rosa bigbagene kommer i seks størrelser, der de største er designet for å håndtere rivingsavfall. Da slipper man å leie container, og bagene kan plasseres utenfor huset i stativer når bygningsarbeid pågår. De minste modellene kan enkelt snøres igjen på toppen, og utover avfall kan bagene brukes til blant annet flis, singel, strøsand og bark.

Kjøpe rosa Big Bag? For mer informasjon, se wee.no eller rosabigbag.no

Liten bigbag