Stiller sterkt på Dyrsku’n 2018

Skjermbilde 2018-08-22 kl. 14.58.05

WeeGruppen stiller med stort mannskap og flere nye produkter under årets Dyrsku’n i Telemark.

Dyrsku’n på Seljord i Vest-Telemark er Norges største landbruks- og handelsmesse med over 80 000 besøkende hvert år. De siste årene har over 700 utstillere presentert varene sine på det 150 mål store messeområdet, og blant dem har WeeGruppen vært en hyppig deltaker. Messen arrangeres i år for 152 gang!

Under årets messe, som arrangeres 14. – 16. september, stiller WeeGruppen med med et stort lag som alle skal vise frem en rekke nye og varierte produkter. Blant produktene finner vi Nante NT10 og Nante NT18, de små og populære gravemaskinene. I tillegg har Wee med seg et utvalg av klyper, hurtikoblinger, minidumpere, beitepussere, fliskuttere, PVC gjerder og bålkuler. WeeCar stiller med elektriske crossere og sparkersykler for barn, samt WeeCar seniorscootere i flere modeller (du finner dem alle her!)

Daglig leder i Wee.no, Rune Wee, understreker hvor viktig det er å være på plass i Telemark i september.

– Det er her det skjer. Med flere titalls tusen besøkende er dette et supert arrangement for å vise våre nyeste produkter, samt ta temperaturen på markedet. Her får vi muligheten til å prate med kunder og undersøke hvor behovene ligger, noe som selvsagt er viktig med tanke på å finne de riktige produktene for markedet, sier Rune.

Du er velkommen til å se produktene og møte Wee-gjengen på stand i-306, med over 300 kvadratmeters plass.

Wee ATV_beitepusser1160708_RAW_Torrot_Kids_T12E12+S12_0427Nante_NT10