Lanserer elektriske minicrossere for barn

WeeCar lanserer nå en egen serie elektriske motorsykler og minicrossere laget spesielt for barn.


Torrot KIDS er en serie elektriske motorsykler for barn som ønsker å mestre «off-road»-kjøring og kjøring på asfaltert bane. Som en del av sin juniorsatsing blir WeeCar nå forhandler av de elektriske syklene til bruk i motorsykkelgrener som motocross, trial og supermotard for barn.

De elektriske motorsyklene fra spanske Torrot kan brukes til å kjøre konkurranser, men er registrert som leketøy og kan derfor også brukes utenfor bane. Syklene er designet for barn mellom tre og ni år, og kommer i ulike størrelser tilpasset forskjellige aldersgrupper: Torrot KIDS serie 10 er laget for barn mellom tre og syv år, mens KIDS serie 12 er for barn mellom seks og ni år. Beregnet kjøretid er 1-3 timer avhengig av program. Syklene har en motoreffekt på mellom 350W og 1.500W og maksimal hastighet på mellom 30 km/t og 52 km/t avhengig av modell og aldersgruppe.

Foreldrekontroll i egen app

De ulike modellene kan utstyres med en trådløs, fjernstyrt kontroll som lar foreldrene begrense, omkonfigurere eller slå av motorsykkelen – alt gjennom en egen applikasjon på mobilen som er koblet opp mot minicrosseren. Gjennom mobilen kan foreldrene dermed kontrollere hastigheten helt ned i 4 km/t, koble på en foreldrekontroll eller kutte strømmen til motoren.

Daglig leder i WeeCar, Glenn Larsen, opplyser at de i sommer forhandlet seg frem til en avtale med Torrot Group og den spanske fabrikken GAS GAS, som er ledende i verden innen elektriske crossere, trialsykler og supermotard på juniornivå.

– Disse elektriske syklene er veldig interessante, ikke minst med tanke på at de er miljøvennlige. Vi har nylig fått inn modellene, og tilbakemeldingene så langt har vært kjempegode, sier daglig leder for WeeCar.

Larsen har allerede hatt med seg junior-crosserne på utstillinger på Vestlandet. Han opplyser videre at WeeCar skal være med på noen utvalgte trail- og motocross-stevner i årets høstsesong, som blir første steg inn i konkurransesammenheng med de elektriske motorsyklene.

Les mer om syklene, se priser og bestill her!

Kontakt [email protected] for spørsmål, eller se weecar.no

160713_RAW_Torrot_Kids_0066 copia160708_RAW_Torrot_Kids_T12E12+S12_0427