Starter Ullared i Norge

Haugaland Næringspark i Gismarvik

WeeGruppen har sikret seg rettighetene til å drifte Sveriges største kjøpesenterkonsept, Gekås Ullared, i egen avdeling i Norge.

Gekås Ullared, mest kjent i Norge som Ullared kjøpesenter igjennom reality TV-serien om senteret, får snart en norsk avdeling. Kjøpesenteret er planlagt å ligge i Haugaland Næringspark på Gismarvik utenfor Haugesund, kun kort avstand fra den kommende E39 Rogfast tunnellen. Det nye Ullared kjøpesenteret skal etter planen åpne i september 2019. Senteret vil i første omgang få et areal på 25 000 kvm, 10 000 mindre enn det svenske Ullared.

WeeGruppen sikret seg nylig rettighetene på navnet, og vil drifte det enorme senteret. Daglig leder i Wee.no og medeier i WeeGruppen, Rune Wee, er ansvarlig for utbyggingen og ser frem til å starte kjøpesenter.

– Gekås Ullared er ikke bare Sveriges største senter, det er i tillegg et av Sveriges største turistmål. De har en omsetning på over 5 milliarder svenske kroner og rett under 5 millioner kunder i året. Om vi får Ullared like stort i Norge gjenstår å se, men vi tror på dette konseptet 100 prosent, ikke minst på grunn av beliggenheten, sier Rune Wee.

– Ullared er jo egentlig stedsnavnet der senteret ligger, men vi har fått lov til å bruke navnet også i Norge da dette er en sterk merkevare. I mai starter utbyggingen av senteret i Haugaland Næringspark, og vi gleder oss til fortsettelsen, sier Rune Wee.

Gunnar Stakkestad, daglig leder i Haugaland Næringspark, er godt fornøyd med å få Geskå Ullared på sitt område.

– Ullared er Nordens mest kjente kjøpesenter og en bauta som vil trekke store mengder folk til Gismarvik. Vi er godt fornøyd med en avtale som tar gigantsenteret til vårt næringsområde, sier Gunnar Stakkestad i Haugaland Næringspark.

Skjermbilde 2017-03-31 kl. 18.55.39

Les mer: fakta om Gekås Ullared i Sverige