Utstyrt for villmarken

Nyheten Seasy Villmark er en stabil plastkajakk utviklet og utstyrt for jakt og fiske.

Seasy Villmark er en rotasjonsstøpt og robust sit-on-top kajakk og en nyhet i WeeFritids etablerte Seasy-serie. Nyheten Seasy Villmark er konstruert for å være mer stabil enn øvrige Seasy-modeller, noe som gir øket trygghet når man skal håndtere både utstyr og fangst om bord. Villmark er utstyrt for jakt, fiske og ferdsel på og mellom innsjøer i marka, eller for turer i skjærgården.

Tilpasset fiske

Seasy Villmark har holder for fiskestang som passer de fleste typer stang- og snellekombinasjoner. Stangholderen er lett justerbar og har låseanordning for å hindre at du mister stangen. Nykommeren har også en myk, vannavstøtende ryggstøtte som raskt og enkelt kan justeres for optimal sitteposisjon. Villmark er utstyrt med ror, noe som gjør den enkel å manøvrere også i moderate bølger, og den sammenleggbare padleåren kan festes bak sitteplassen under fiske eller annen aktivitet. Med flere bærehåndtak er det enkelt å bære eller trekke med seg kajakken mellom innsjøer i marka.

I Seasy Villmark finner du dreneringshull for vann, oppbevaringsluke, beholder for drikkeflaske, samt god lasteplass med nett. Modellen har en lastekapasitet på 150 kg. Les mer og kjøp Seasy Villmark her!

Tekniske spesifikasjoner

Vekt: 33.00 kg

B: 77.00 cm

H: 34.00 cm

L: 380.00 cm

Veiledende pris: 6250 kroner.

Se og kjøp her!

Seasy_Villmark3