Baoda dyreklippere for alle typer pels

Wee.no tilbyr elektriske klippere både til hest, ku, sau, hund og katt. Her kan du lese tilbakemeldingene fra en kunde i Nord-Karmøy rideklubb.

Uansett hvilket dyr du har – Wee.no har elektriske og batteridrevne Baoda pelsklippere for mange forskjellige dyr og mange forskjellige pelstyper.

Se våre ulike klippere her!

Brukererfaring

Aktiv rytter Kjersti Moen Fagerheim i Nord-Karmøy rideklubb er trenerutdannet, eier fire hester og konkurrerer aktivt innen dressur. Hun gir følgende tilbakemelding på Baoda klippemaskiner fra Wee.no:

Kjersti Moen Fagerheim på hesten Stella Maris.
Kjersti Moen Fagerheim på hesten Stella Maris.

Stor klippemaskin, Baoda AC-2010L:

«Jeg kjøpte denne for å bruke til helbarbering av konkurransehester. Maskinen er enkel å bruke og har et godt grep. Den er stillegående sammenlignet med tilsvarende maskiner og har gitt en jevn klipp uten særlige klippekanter. Den har barbert tett på hesten og har fått med det innerste hårlaget som innimellom kan være vanskelig å få klippet godt nok bort.  Jeg er svært godt fornøyd med den.»
Hesteklipper

Liten klippemaskin, Baoda AC-105B:

«Liten og stillegående klippemaskin med oppladbare batterier som ligger godt i hånden. Maskinen passer perfekt til klipping på følsomme steder som hestens hode, ører og ben eller der det er vanskelig å komme til. Klipper tett på huden, jevnt og fint og det er enkelt å justere hastighet på klippemaskinen. Klippemaskinen er enkel i bruk og det er lett å komme til for å rense etter bruk. Maskinen har en klippetid ca. 40 minutter og kommer med to batterier slik at man enkelt kan lade et batteri mens man klipper. »

Hilsen Kjersti Moen Fagerheim

Dyreklipper_2

Tilbehør som følger med maskinen:

* Praktisk og elegant koffert i metall holder orden på klipper og tilbehør

* Batteri og lader

* Ekstra klippesko i plast som gjør det enkelt å justere hårlengde.

* Klippeolje og børste for rens av maskin

Les mer om stor klipper her!

Les mer om liten klipper her!