Vinn mobildeksel: Denne kan redde liv!

Waterproof case with IP68 rating ensures your phone is protected on any adventure.

Faller du i sjøen og ikke kommer deg opp, kan mobilen være eneste redning. Bli med i konkurransen der du kan vinne et vanntett mobildeksel.

De fleste som drukner i Norge er personer som faller fra land eller brygge, viser tall fra Norsk Folkehjelp. Det betyr at man bør ta forholdsregler når man befinner seg ved sjøen, spesielt vinterstid når vanntemperaturen er lav og sjansen for å omkomme er størst. Daglig leder i Wee Marine, Åge Wee, har lenge vært opptatt av folks sikkerhet på bryggekanten. Han mener det er viktig at båtfolk ikke glemmer risikoen og tar for store sjanser.

– Faller du i sjøen og det ikke er personer til stede som kan hjelpe deg ut av vannet, risikerer du en rask drukningsdød om du ikke har mulighet til å kontakte noen. Mobilen bør derfor alltid være tilgjengelig og sikret slik at den ikke blir vannskadet om uhellet skulle være ute, forteller Åge.

Vinn et vanntett mobildeksel

Delta i Wee Marines konkurranse, og du har du mulighet til å vinne et vanntett og støtsikkert mobildeksel fra svenske Thule. Thule Atmos X5 gjør at telefonen fortsatt vil fungere selv om du skulle falle i vannet. Dekselet har dessuten en tokomponent beskyttelse med støtdempende hjørner som gir beskyttelse mot fall på opptil to meter. Skjermbeskytteren på Thule Atmos X5 har fem ganger bedre støtbeskyttelse enn telefonens egen skjerm, uten at dette går ut over berøringsfunksjonaliteten. Atmos X5 er laget for telefonene iPhone 6/6s og 6/6s Pluss (verdi kr. 600).

Vil du være med i trekningen av telefondekselet må du være en følger av Wee Marines Facebookside, og svare riktig på dette spørsmålet: Hva er telefonnummeret til politiets operasjonssentraler (nødnummer)?

Svaret sender du på e-post til: [email protected] innen 15. februar, og du er med i trekningen av mobildekselet. Husk å oppgi hvilken telefon du har og postadressen din.

Les mer om Wee Marines sikkerhetsutstyr her!

Åge_Wee_Wee MarineÅge Wee, Wee Marine AS