Ny avdeling for fritidsutstyr

På Weefritid.no vil du finne fritidsrelaterte nisjeprodukter du ikke finner andre steder.

WeeGruppen oppretter nå en egen avdeling for fritidsrelaterte produkter. Nettbutikken vil ligge både under weefritid.no og wee.no, og tilby nyttige produkter innenfor friluftsutstyr, sportsutstyr, hage og hjem. Produkter som tidligere har blitt solgt i nettbutikken til weecaravan.no flyttes nå over i den nye avdelingen, forteller avdelingsleder for Weefritid.no, Vivian Wee Flatnes.

– Wee.no har i hovedsak henvendt seg til kunder innenfor bygg, anlegg, landbruk og industri, men vi ser at etterspørselen etter mer fritidsrelaterte produkter er stigende. Derfor er det helt naturlig at vi nå får en egen avdeling med fokus på dette, sier Vivian Wee Flatnes.

I første omgang lanseres produkter som telt med motiv, hengestoler, koffert med sparkesykkel og tråbiler. På weefritid.no vil du også finne WeeGruppens egne etablerte merker som sakkosekkene Bubba, kajakkene Seasy og enkelte interiørprodukter. Går du igjennom Wee.no sin portal, finner du avdelingen under ”Hjem-Hage-Sjø-Fritid”.

Avdelingen er fortsatt bare i startgropen, og mye er på gang, forteller Vivian.

– Tanken er at vi skal tilby originale og brukervennlige kvalitetsprodukter du ikke finner andre steder. På sikt ønsker vi å utvide med langt flere spennende produkter, avslutter Vivian Wee Flatnes.

Se produktene på weefritid.no

skjermbilde-2016-10-28-kl-11-33-26