Lanserer rosa ”bigbager” til inntekt for Kreftforeningen

Med rosa avfallssekker planlegger Wee.no å gi et solid bidrag til årets kamp mot brystkreft. Baggene kommer i flere forskjellige størrelser og kan brukes til det meste av avfall og oppbevaring.

Halvparten av salgsinntektene fra de nylanserte rosa bigbag’ene skal gå direkte til Kreftforeningens Rosa Sløyfe-aksjon. Dette bør gi innsamlede midler på over 100 000 kroner, mener daglig leder hos Wee.no, Rune Wee.

– Vi var lenge i tankeboksen, men fant til slutt ut at rosa bigbags ville være den smarteste måten for oss å skape midler til Kreftforeningen. Dette er produkter mange av våre kunder trenger og som tydelig markerer støtten igjennom den klare fargen. Kampen mot kreft er noe alle i Wee Gruppen ønsker å støtte opp om, så nå skal vi gjøre en skikkelig innsats, sier Rune Wee.

Se video om bagene her!

Fire modeller

De rosa BigBagene kommer i fire størrelser, der de største er designet for å håndtere rivingsavfall. Da slipper man å leie container, og bagene kan plasseres utenfor huset i stativer når bygningsarbeid pågår. De største baggene kan dessuten løftes med truck, kranbil eller hjullaster.

rosabigbag-storDe minste modellene kan enkelt snøres igjen på toppen. Utover avfall kan bagene brukes til blant annet flis, singel, strøsand og bark. De minste måler 50×90 cm og den største 220x100x100 cm. Prisen er fra 10 til 180 kr pluss mva. For mer informasjon, se rosabigbag.no

Årlig aksjon

Rosa sløyfe-aksjonen startet opp i Norge i 1990, og arrangeres hver oktober av Kreftforeningen og Brystkreftforeningen. Siden starten har aksjonen samlet inn over 160 millioner kroner til forskning på brystkreft. En viktig årsak til dette er sponsorer og samarbeidspartnere som selger rosa produkter og gir deler av salgssummen til inntekt for aksjonen, i tillegg til privatpersoner, frivillige og lokale organisasjoner som på forskjellige vis engasjerer seg i saken.

rosabigbag-no-12