WeeCar får forhandler i Oslo-regionen

WeeCar utvider sitt forhandlernett ved å inngå en avtale med batteriservicebedriften Batteribilen AS. På sikt er planen å forhandle WeeCar ved flere av selskapets avdelinger rundt omkring i Norge.

Batteribilen AS ble etablert på Lørenskog i Akershus i 2008, og har siden den gang utvidet med avdelinger både i Bergen, Trondheim, Stavanger, Drammen og Kristiansand. I første omgang er det avdelingen på Lørenskog som starter opp salg av WeeCar, og blir dermed hovedleverandør av WeeCar sine elektriske fremkomstmidler i Oslo-regionen.

Daglig leder i Batteribilen AS, Ronni Borgerud, ser frem til å selge WeeCar i Oslo.

– Vi skal selge alle modeller, og per i dag har vi utstillingsmodeller av Eline, Elise og Elena i våre lokaler på Lørenskog. Konseptet passer oss bra fordi vi er eksperter på batterier og elektronikk, og vil derfor kunne håndtere og serve vårt marked på best mulig måte, sier Borgerud, som er utdannet elektrotekniker.

Borgerud har tro på markedet fremover.

– Vi har en voksende eldregenerasjon og dermed stadig flere som vil se behovet for elektriske fremkomstmidler når de ikke kan kjøre bil lenger. Dessuten tror jeg at tilbudet for offentlig støtte vil bli mer begrenset, og at flere vil velge å investere i kjøretøy på egenhånd. Nå handler det mest om å få alle i kjøpergruppen til å vite at vi er her, og få vist dem produktene her i lokalene eller hjemme hos kundene, sier Ronni Borgerud.

Daglig leder i WeeCar AS, Glenn Larsen, er fornøyd med den nye avtalen.

– Vi er glade for endelig å være godt representert i Oslo-regionen, som selvsagt er viktig for oss. At vi har med elektroeksperter å gjøre, er en klar fordel da vi vet at kundene vil bli godt fulgt opp på servicefronten. Vi har ambisjoner om å vokse i et fornuftig tempo, og på sikt er målet å være representert i flere av Batteribilens filialer i Norge, sier Glenn Larsen i WeeCar AS.

Se alle våre kjøretøy og priser her!