La WeeCar patruljen hjelpe deg utendørs i sommer!

Kjenner du noen med dårlig helse som kan trenge hjelp til å komme seg utendørs i sommer? Noen som sitter mye alene og som kan trenge litt selskap? Da kan WeeCar Patruljen være til hjelp.

Flere eldre har problemer med å komme seg ut av boligen på egenhånd på grunn av bevegelsesutfordringer. Særlig på sommeren vil mange føle seg isolerte innendørs, spesielt fordi nærmeste familie og venner ofte er bortreist og ikke kan besøke eller assistere dem i hverdagen.

WeeCar ønsker å hjelpe nettopp disse med å komme seg ut på butikken, på tur i skogen, møte venner, spille bingo eller annet. Derfor etablerer vi nå WeeCar-patruljen, som skal gjøre en innsats for eldre i Haugesundregionen i sommer.

Om du trenger hjelp i sommer, eller har en mor, far, tante, bestefar, venn eller bekjent som ikke kommer seg utendørs for egen maskin, er du velkommen til å ta kontakt med oss.

Send oss navn, boligadresse, telefonnummer og evt. e-post adresse til den som trenger hjelp (eller kontaktperson) til [email protected] innen 15. Juni.

Les mer om WeeCar her.