– God kvalitet til en lav pris

 

I 2014 kjøpte Rennesøy Marina i Ryfylke flere 12 meters utriggere fra Wee Marine. I dag kan havnesjef Leif Nesheim fortelle at de fikk mye kvalitet for pengene.

Rennesøy Marina ligger sentralt i Ryfylke, og er et av områdets største med plass til 220 båter, egen brygge for båter mellom 50 og 70 fot, og en egen bunkerstasjon med kortautomat. Rennesøy Marine drifter også marina-anlegget på Engøy, som ligger midt i Stavanger havnebasseng og bare er noen få år gammelt.

Havna på Rennesøy har en god plassering og ligger godt beskyttet som båthavn, men havnesjef Leif Nesheim ønsker uansett høy kvalitet på utriggere og annet utstyr, som skal tåle hardt vestlandsvær over flere år.

Nesheim mener Rennesøy fikk mye igjen for pengene når de i 2014 kjøpte fem 12 meters utriggere. Han forteller at Rennesøy er godt fornøyde med handelen og oppfølgingen fra den Tysvær-baserte bedriften.

– Grunnen til at vi gikk for Wee Marine var god kvaliteten til en fornuftig pris. Det var selvfølgelig ikke noen ulempe at det ligger såpass nært heller, sier Leif.

Havnesjefen legger til at de regner med å bruke Wee Marine igjen ved en senere anledning, og på spørsmål om han vil anbefale de får vi et klart ”ja”.

Les mer om Wee Marine sine bryggeløsninger her.

Leif Nesheim