NYHET: Bubba Zig-Zag har ”attitude”

80-tallet var sakkosekkens tiår, men nå er den i ferd med å gjenoppstå. Med skrikende design og et tekstil som tåler utendørsbruk representerer Bubba Zig-Zag en ny generasjon ”beanbags.”

Bubba Zig-Zag er en ny sakkosekk utviklet for dagens mer allsidige bruk. Et dobbelt trekk i polyester, doble sømmer og et ytre belegg i vanntett PVC gjør dette til et robust møbel man like godt kan bruke utendørs i påskesolen som inne foran flatskjermen. Zig-Zag, som har fått navnet etter sitt svarte og hvite designmønster, måler 135 x 165 cm og er stor nok til å gi samtlige i familien god komfort. Bubba kan inntas både liggende, sittende, på rygg eller mage. Bubba Zig-Zag er dessuten fettavvisende, og tåler derfor en grundig vask dersom man tar den utendørs en dag, eller søler den ned.

Samtidig lanseres også Bubba Glam, en sakkosekk i kunstskinn med glitrende gull, sølv eller hvitt fargebelegg. Den nye generasjonen sakkosekker har blitt et designmøbel og et nytt element i interiørmiksen – og er ikke lenger forbeholdt jente- og gutterommene.

Bubba Glam måler 110 x 120 cm og koster kr. 2500, mens Bubba Zig-Zag leveres for kr. 2195. Les mer her!

bubbasilver1Bubba_zigzag2Bubba_zigzag3Bubba Glam Gull - Vilde