Her er vårens viktigste utstyr

Vårens oppgaver takles best med tilpasset utstyr og maskineri. La maskinansvarlig i Wee.no, Jan Sigurd Bakken, ta deg igjennom sesongens viktigste utstyr både i form av video og produktoversikt.

Våren er på gang i hele Norge, og tiden er moden for å hente frem sesongrelatert utstyr og gå løs på årstidens mange oppgaver. Nå gjelder det å ha utstyret i orden, og oppgradere eller gå til innkjøp av det du ikke måtte ha tilgjengelig.

I denne videoen ønsker maskinansvarlig Jan Sigurd Bakken våren velkommen med noen betraktninger rundt viktige gjøremål og bruk av nødvendig utstyr.

Hør Jan Sigurd Bakkens tanker rundt vårens gjøremål og utstyr.

Å pløye og frese jorden er for mange et at vårens viktigste oppgaver. Jordfres er en maskin som må tidlig i bruk, gjerne før gresset spirer for fullt. Se alle våre jordfresere her!

Jordfres

Våren er også tid for rydding, og her står beitepusseren sentralt. Enten du er på jakt etter beitepusser for ATV eller beitepusser for traktor, så finner du alle våre prisgunstige bestselgere her!

Beitepusser for ATV

Fliskuttere er nyttige når greiner, kvist og andre vekster skal ryddes og males til flis. Noen av våre bestselgere finner du i Beaver-serien, du kan lese mer om serien her. Du finner alle våre fliskuttere med motor her!

Fliskutter Beaver LP

For effektiv håndtering og organisering av baller, er balleklypa et viktig instrument. Sjekk ut vår populære BG-serie her!

Balleklype fra serie BG