Ting å gjøre i mørketida

Da var den småtunge mørketida tilbake, og COVID pynter heller ikke på trivselen i tiden vi er inne i. Her er noen tips til hvordan du likevel skaper en god innestemning.

Når årstiden gjør det både mørkere og mindre trivelig å oppholde seg utendørs, mens COVID tvinger oss til en mer usosial livsstil, er det fint å kunne skape aktivitet og godstemning under tak i stedet. Her er et utvalg produkter som kan pynte på stemningen i mange hjem.

Flamesound (se bildet øverst) er perfekt for å skape den riktige stemningen på mørke høst- og vinterkvelder. Bluetooth-høyttaleren har naturtro flammeimitasjon slik at den på avstand ser ut som en lampe som brenner. Lykten kan brukes alene uten at høyttaleren er på, og høyttaleren fungerer også uten lyset. Ler mer og se prisen her!

WeeFire

WeeFire kan du riktignok ikke fyre opp innendørs, men har du en lun terrasse kan du få trivelige stunder med familien (eller nærmeste kohort) i varmen og lyset fra bålkula. WeeFire kommer med ulik dekorasjon og tema, og er produsert i cortenstål, som har en ferdigrustet finish for å gi bålkulene ett mer robust uttrykk. Les mer og se prisen her!

Blir det mye tid å drepe i hjemmet, går barna på veggen. Da er et godt tips å skaffe seg en liten AirTrack på 4×2 meter. AirTrack er en luftfyllt turnmadrass som er laget for akrobatikk og turnøvelser, og har du stue eller kjellerstue stor nok vil dette være aktiviteten som barna slipper spillkonsollene for. Sjekk ut pris og produktinfo her!

Bubba sittesekk

Innetid er best når du sitter behagelig, gjerne med en bok eller med musikk i øret. COVID-karatenen takler du best i en Bubba sittesekk, et møbel som hever komforten vesentlig for alle i familien. Les mer og bestill den her!

LCD skjermer

For de minste er tegning en fin syssel i mørketida. Våre LCD notat- og tegnebrett kan både tegnes på og benyttes som notatbrett for handlelister og andre beskjeder. Sjekk dem ut her!