Wee.no lanserer liten hjullaster

180H er en ny hjullaster i den etablerte RWX-serien. Med en egenvekt på bare 2 tonn blir dette en allsidig arbeidshest for mindre oppdrag i mange ulike næringer.

Kinesiske RWX, som importeres av Wee.no, introduserer nå «minstemann» i serien på det norske markedet. Med en egenvekt på 2,100 kg og en løftekapasitet på 1,260 kg er RWX 180H en liten og letthåndterlig hjullaster med bruksområder både innen landbruket, anleggsbransjen, industri, havner og kommunalt vedlikehold.

RWX 180H leveres med en 3cyl dieselmotor på 19 kW, har hydrostatisk drift og kommer med mulighet for en rekke funksjoner med skuffer, klyper og brøyteskjær.

«Flaggskipet» RWX 300, som ble introdusert i Norge i 2016, har vist lovende takter i Norge. «Lillebroren» tas til Norge på grunn av etterspørsel i segmentet, sier maskinansvarlig i Wee.no, Jan Sigurd Bakken.

– Utvalget av hjullastere rundt 2 tonn er begrenset i Norge i dag. Vi tror derfor at en rimelig priset RWX 180H vil bli en god utfordrer i et voksende marked. Bruksområdet er variert nok for et stort nedslagsfelt i flere næringer, sier Jan Sigurd Bakken i Wee.no

Nå er det introduksjonstilbud på RWX 180H! Se alle tekniske data og pris her!

RWA180H 2100KG Hjullaster wee.no 2