Elektriske Tiller gjør løftejobben lettere

WeeGruppen introduserer nå Tiller, en serie sekketraller med elektrisk løftefunksjon og fremdrift.

Nederlandske Tiller er ny serie med elektriske sekketraller på Wee.no. Tiller kommer i flere størrelser, og har makskapasitet fra 75 til 120 kg last. Dermed kan den elektriske sekketrallen håndtere alt fra fruktkasser og bildekk til TV-skjermer, vinduer og tunge hvitevarer.

Tiller kan heve varene opp til 110 cm, som gjør det enklere å frakte tunge gjenstander inn og ut av hyller eller kjøretøy. I tillegg hjelper sekketrallen til i fartsretning ved hjelp av elektrisk fremdrift og bremser på hjulene. Balansen i trallen må brukeren selv holde – som med en vanlig manuell tralle.

Tiller har en egenvekt på 42 kg og er 35 cm dyp – noe som gjør den lett å frakte med seg i bil. Det kreves ikke sertifikat for å bruke Tiller.

Les mer om og bestill Tiller her!

Tekniske data Tiller 
Fart: 100 mm/s
Max. løftehøyde: 1.10 m
Dybde: 0,35 m
Egenvekt: 42 kg

LM75G til LM120 HA: Kapasitet 75-120 kg

Tiller_LM75_sekketrallerTiller_LM75_sekketralle_3