Oppblåsbar SUP til lek og trening

Wee.no lanserer nå Aqua Marinas nye serie med oppblåsbare SUP-brett. Dette er et brett som enkelt kan pakkes sammen og bæres med – enten du skal til stranden, på hytta eller på bilferie.

SUP – eller «Stand Up Paddle» – er en vannsport som stadig øker i popularitet her til lands. Nå kommer en nyhet som gjør det enklere å utøve aktiviteten: Oppblåsbare Aqua Marina, som forhandles av Wee.no, er en SUP som raskt pakkes ned i medfølgende ryggsekk. Dermed kan man ta med seg SUP brettet hvor det skal være – til stranden, et stille skogsvann, på hytta eller i bilen.

SUP-brettet kommer i seks forskjellige modeller, fra barne- og ungdomsbrettet SUP Vibrant på 2,44 meters lengde – til SUP Super Trip Tandem, som er 3,70 meters lengde og tar to voksne og ett barn. Kapasiteten er fra 60 til 210 kg.

Brettene er utstyrte med styrefinner, og har en fasong og form gjør at de er enkle og trygge å padle på. Dermed passer Aqua Marinas brett både til lek og trening. Brettene pumpes raskt opp med en pumpe, og pakkes enkelt ned i medfølgende sekk når de ikke er i bruk. Dermed blir både frakt og lagring av brettet vesentlig enklere enn med et vanlige SUP-brett.

Prisen på Aqua Marina er fra kr. 2890. Les mer og kjøp SUP brettene her!

Dette medfølger i pakken:

1 x Padleåre

1 x Sikkerhetsline

1 x Luftpumpe

1 x Praktisk bag for transport og lagring

1 x Reparasjonssett

1 x Styrefinne

Aqua_Marina_SUP