BOB er best utenfor allfarvei

BOB_SF650

BOB SF650 er en nyhet som kombinerer minidumper og betongblander i én og samme maskin.

WeeGruppen lanserer nå BOB SF650, en hydraulisk minidumper med egen betongblander som enkelt kan byttes ut med tippkasse. Det gjør BOB til markedets eneste kompakte kombimaskin – en maskin som kan benyttes i områder som er vanskelig å nå med vanlige kjøretøy. BOB SF650 er dermed godt egnet til støpejobber i ulendt terreng, byggearbeid på hytter eller avsidesliggende hus, anlegging av småveier eller oppdrag på øyer.

Utstyrt med belter kommer BOB frem de aller fleste steder, og kan kjøre opp hele 40 graders hellinger. BOB er dessuten selvlastende med egen graver, har hydraulisk tipp av trommel og kan kjøre med opp til 500 kg last. Når betongblanderen er byttet ut med tippkassen kan man frakte alt fra jord og fyllmasse til byggematerialer, redskap og vedsekker.

– BOB SF650 er et produkt vi har sett et behov for lenge, og som vi derfor har vært med på å utvikle. Minidumperen blir stadig mer ettertraktet både blant privatpersoner, landbrukere og entreprenører, og med betongblanderfunksjonen integrert utvider vi bruken ytterligere – ikke minst for proffmarkedet, forteller daglig leder i Wee.no, Rune Wee.

Tekniske data BOB SF650

Mål: Lengde 170 cm, bredde 73 cm, høyde 120 cm.

Mål på kasse innvendig: Lengde 95 cm, bredde 67 cm, høyde 45 cm

Motor: Longcin 9.0 HK 270 cc bensin

Vekt: 433 kg

Nyttelast: 500 KG

Beltemål: 180x60mm, 38 ledd

Pris: kr. 45 000 + mva

Se denne og alle våre øvrige minidumpere her!