WeeGruppen søker bondeblogger!

jesse-orrico-18480

Driver du gård eller småbruk, og har en hverdag eller et prosjekt du vil fortelle om? ­Eller står du på trappene til å starte gårdsdrift for første gang, og vil dele av dine erfaringer? Nå har du muligheten til å bli WeeGruppens faste blogger og produkttester.

NB! Bondeblogg-søket er nå avsluttet, og vi har funnet vår familie. Les mer her!

WeeGruppen er nå på jakt etter en person eller familie som har et prosjekt på gang som kan være til inspirasjon for andre, og som har lyst til å fortelle om det. Mener du at noe av vårt utstyr kan bidra til å gi deg et godt resultat – og du vil dele prosjektet med våre følgere – er du personen vi leter etter!

Det er ingen forutsetning å ha en egen blogg eller lang skriveerfaring: Det viktigste er at du har fortellerglede og at du kan ta gode bilder eller videosnutter. Vi lar våre nyhetssider med tusenvis av lesere stå til disposisjon for ditt eventyr! Hos oss får du teste nytt og relevant kvalitetsutstyr, som vi leverer hjem til deg. Vi kompenserer innsatsen din med svært hyggelige priser på det du vil beholde.

Interessant? Send oss en mail på weegruppen@fgfmedia.no og fortell om deg selv, ditt prosjekt og dine erfaringer – og kanskje blir du den neste bondebloggeren! Legg gjerne ved bilder eller videoeksempler.