Oppblåsbar kajakk til tur og trening

Betta_double_2

Betta VT K2 er en smart, oppblåsbar kajakk som enkelt fraktes med til hytta, på bilferien, på campingtur eller i båten. Lett vekt gjør Betta enkel å håndtere, og kajakken kommer i to versjoner – for én eller to personer.

Wee.no lanserer nå Betta VT K2 i Norge – en robust og oppblåsbar kajakk utviklet både for turaktivitet, lek eller trening. Kajakken er produsert i slitesterkt PVC-materiale og kommer i versjoner med ett eller to seter. Begge versjoner har hele fem luftkamre, selvdrenerende ventiler, justerbare seter og vanntette stuverom for sikring av fuktsensitivt turutstyr. Betta har kapasitet på opp til 155 kg og er sjødyktig og retningsstabil i vannet – mye takket være to oppblåsbare kjøler under skroget. Kajakken egner seg dermed like godt både i skjærgården som på innsjøer eller i elvestryk.

Betta VT K2 pakkes kompakt i en medfølgende veske, og to-seters versjonen veier kun 16,5 kg. Dermed kan den enkelt bæres mellom innsjøer i marka, om man ønsker seg en padleekspedisjon. Pumpe og padlerårer følger med.

Les mer og bestill kajakken direkte her!

Tekniske data

Betta VT K2 Single

Sitteplasser:            1

Materiale:             PVC

Modell:             Sit-in

Type:                         Oppblåsbar

Lengde:             312 cm

Bredde:             83 cm

Vekt:                         11,5 kg

Vektkapasitet:            95 kg

Pris:                         kr. 3750

 

Betta VT K2 Family

Sitteplasser:            2

Materiale:             PVC

Modell:             Sit-in

Type:                         Oppblåsbar

Lengde:             412 cm

Bredde:             83 cm

Vekt:                         16,5 kg

Vektkapasitet:            155 kg

Pris:                         kr. 4500

Betta_single