Nye elektriske palletraller

Attack_elektrisk palletralle_2

Wee.no kommer nå med en ny serie elektriske palletraller i Norge. Nyheten gjør arbeid i containere eller små rom enklere.

Wee.no lanserer nå en splitter ny serie palletraller fra den kinesiske truck-giganten Attack. Serien kommer i tre modeller, der de to største – WS12S-3000 og 3500 – er utstyrte med friløftmast. Fordi gafler og last løftes opp før tårnet kan palletrallen enkelt manøvreres i containere eller rom med takhøyde under 220 cm.

Samtlige palletraller kan føres uten truckførerbevis, dette fordi man verken sitter eller står på den elektriske trallen. Palletrallene har løftekapasitet fra 1 til 1,2 tonn, og løftehøyde opp til 3,5 meter i høyde. Alle har en batterikapasitet på 75 Ah. Prisene starter på kr. 23000 + mva.

Se her for mer informasjon om alle modellene!

Attack WS12S-3500

Attack WS12S-3000

Attack PWS10S-3000