Ny og lettere utriggerserie

H-1_b

Wee Marine lanserer nå en ny serie utriggere ved navn H-1. Nyheten er i hovedsak myntet på hytte- og privatmarkedet.

En økning i etterspørselen av utriggere for privatmarkedet gjør at Wee Marine nå lanserer en helt ny serie på det norske markedet. H-1 er designet med en noe smalere og lettere konstruksjon enn de større utriggerne til Wee Marine, som er bygget for å tåle Nordsjøens ekstremvær.

– H-1 er et svar på at stadig flere ønsker seg en enklere og mer prisgunstig modell som gjør samme nytten, men som ikke behøver å tåle ekstremvær. I så måte har den nye serien de samme praktiske løsningene, men er utviklet for å ligge mer beskyttet i fjorder eller innsjøer. Med den nye serien på plass dekker vi for flere behov, forteller daglig leder i Wee Marine, Åge Wee.

H-1 er utviklet i varmgalvanisert stål, og har hengsleflyter og strekkmetall. Flyteren har oppdrift på 400 kg, og utriggeren har vinkelinnfesting i land. Bommen i H-1 serien har 300 kg oppdrift i flyteren. H-1 er 0,5 meter bred, og skal i første omgang leveres i 6 meters lengde. Pris pr. utrigger er fra kr. 10 500 + mva.

Her finner du mer informasjon om våre løsninger

H-1