Et SPA som passer over alt

WeeSPA_Olivia

WeeSpa er en ny og prisgunstig massasjebad-serie utviklet for mindre terrasser, balkonger og baderom.

Wee.no lanserer nå en serie kompakte og rimelige massasjebad, WeeSPA. Den første modellen ut er lille Olivia, som er beregnet for tre personer og formet med to liggeplasser og én sitteplass. Olivia er et 1000 liters bad som med bare to kvadratmeters grunnflate passer utmerket til leiligheter og mindre terrasser eller balkonger. Med kun 73 cm høyde kan modellen enkelt bæres innendørs med standard dørmål på 80 cm.

WeeSPA Olivia er utstyrt med Balboa styring og varmesystem, samt to vannpumper og rensesystem med dobbelt filter for å bedre vannkvaliteten. Massasjebadet har 21 microjetdyser og tre hydromassasjedyser, og er utstyrt med Ozon generator som holder det fritt for bakterier uten bruk av klor. Unik topunkts strømtilkobling gjør at man kan bruke to stykk 16 ampere kurser eller én 32 amper sikring.

BESTILLER DU FØR UTGANGEN AV APRIL, BETALER VI FRAKTEN FOR DEG! (tilbudet gjelder frakt innen fastlands-Norge, verdi kr. 2750). BRUK KODEORD “Weespa” NÅR DU BESTILLER.

Les mer og kjøp WeeSpa Olivia her!

Se video av WeeSPA her!

Tekniske data WeeSPA Olivia

Lengde:            184 cm

Bredde:            124 cm

Høyde:              73 cm

Vekt:                181 kg

Pris:                 kr. 37 500 inkl. mva.