Kajakk for de minste

IMG_0001-Edit

Nå lanseres en kajakk spesialutviklet for barn opp til 50 kg. Seasy Kid er en liten og lettpadlet farkost, og samtidig stabil og trygg for de minste.

Den norske kajakkserien Seasy får nå en ny minstemann konstruert i robust, rotasjonsstøpt plast. I likhet med øvrige modeller fra Wee.no er Seasy Kid en bred, stabil og åpen kajakk som gjør den trygg i bruk og lett å håndtere også for barn ned i fire- til femårsalderen. Dermed kan hele familien bli med på utflukt på sjø og vann enten man er på hytta, på campingtur eller på bilferie. Med en lastekapasitet på 50 kilo, kombinert med beinstøtte for ulik kroppslengde, passer Seasy Kid for barn opp til minst 10 års alder.

Seasy Kid er utstyrt med myk og justerbar ryggstøtte, stuverom både foran og bak, samt to koppholdere. Kajakken veier bare 9 kg, og har bærehåndtak i hver ende og små hjul montert i skroget for at barn lett skal kunne trekke den etter seg på land. Nye Seasy Kid leveres med padleåre.

Seasy Kid koster bare 1500 kroner! Les mer og bestill den her

Se video under!

Seasy Kid

Lengde:            186 cm

Bredde:            61 cm

Høyde:                        23 cm

Vekt:                        9 kg

Kapasitet:            50 kg

Farge:                        Rød

Anb. alder:            opp til 10 år

Pris:                         kr. 1500,-

Info:                      weefritid.no

DSC04000-Edit