WeeCar åpner butikklokale

Nå flytter WeeCar inn i nye lokaler på Frakkagjerd og inviterer til åpningsdager fra 12. desember.

Det nye butikklokalet er totalt 620 kvadratmeter stort og består av 220 kvm utstillingslokale og 400 kvm lager og verksted. Butikklokalet ligger like ved rundkjøringen på Frakkagjerd i Tysvær, og har blitt betydelig oppgradert i forkant av innflyttingen i desember.

– Vi er veldig spente. Dette blir helt klart en ny hverdag for oss. Nå blir vi en skikkelig butikk i tillegg til nettbutikken og kan endelig håndtere begge kundegrupper. Det å ha en disk å komme til er betryggende for kundene og nå får de den muligheten, sier daglig leder for WeeCar, Glenn Larsen.

Larsen opplyser at WeeCar inviterer til offisiell åpning av sin nye butikk på Frakkagjerd 12, 13 og 14 desember. Under disse dagene vil det være langåpent mellom 08.30 og 19.30. Der vil det også bli anledning til å teste ut de nye elektriske kjøretøyene, både av typen WeeCar og elektriske motorsykler for barn.

Glenn Larsen lover god åpningsrabatt med 25 % avslag i prisen til alle som handler over disk disse dagene.

Vil styrke seg lokalt

Rundt 95% av salget går nå igjennom nettbutikk og forhandlere, som befinner seg både i Bergen, Stavanger, Oslo, Trondheim og Sandane. Nå ønsker WeeCar å øke satsingen og bli en sterkere aktør på seniorscootere lokalt i Tysvær og Haugesund. I denne satsingen ligger det også tilbud om gratis utkjøring og hjemmevisning av produktene i distriktet.

IMG_0139 (Redigert)Flere produkter

I tillegg til åpning av eget butikklokale har WeeCar denne høsten valgt å satse på en egen junioravdeling samt elektriske sykler for voksne.

– I sommer forhandlet vi oss frem til en avtale med Torrot Group og den spanske fabrikken GAS GAS, som er ledende i verden innen elektriske minicrossere, trial-sykler og supermotard på juniornivå. De har også el-mopeder og sammenleggbare el-sykler. Vi fikk inn produktene tidligere i høst og tilbakemeldingene så langt har vært kjempegode, avslutter daglig leder i WeeCar, Glenn Larsen.

WeeCar